Blockar & sockar

Nu ligger sjalen på blockning, fick inte till det riktigt bra, men den spänns ju ut i alla fall. Ska ändå ha den runt halsen, så det känns inte så viktigt att den blir exakt symmetrisk.

Har valt garn till månadens sockmönster, det blir lila Opalgarn. Känns som att ett enfärgat garn blir bäst till detta mönster.

Annonser

5 responses to “Blockar & sockar

 • Emelie

  Det blir enfärgat opalgarn för min del med, men jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska ta dem på 2 mm eller 2.25. Hur gör du?

  Och vad fin sjalen blev!

 • pixi

  Den blev jättefin!Är sugen på att göra den ,fast en kompis ska översätta den först..Jag ska ha viscose garn till den då.kram=)

 • Elin

  Va härligt somrig den ser ut! 🙂 Jag vill också sticka på min TW nu…., men har annat som Måste bli klart först jobbigt nog.

  Pixi: Om du vill ha TW mönstret på svenska så har jag gjort en översättning.. Skicka ett mail till truckerelin@gmail.com om du vill ha den.

 • Emelie

  Haha, nu har jag stickat tre centimeter på strumporna, och har självklart glömt att vrida de räta maskorna varannat varv. Bara att göra om och göra rätt. Hoppas det går bättre för dig!

 • Linda

  Tack för de snälla kommentarerna om min Traveling Woman! Din kommer att bli jättefin, jag älskar kombinationen grönt och rosa (trots att jag vanligtvis inte alls gillar rosa). Är det Zauberball-garn?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: