Påsklov, stickning och VAB

Förra veckan hade jag och barnen påsklov. På tisdagen åkte vi till pappa/morfar i Övik. Maken låg hemma och var dödssjuk (han hade feber, stackarn) ;-). Det var skönt att komma hemifrån några dagar och slippa matlagning, disk, tvätt osv.

På onsdagen åkte vi till ett ställe som heter Knasiga kojan, ett lekland där barnen lekte i 4 timmar medans mamman satt i en soffa och stickade. 😀 I torsdags blev det en sväng på stan, vi träffade Anna och fikade och sen blev det lite shopping. Köpte lite garn också, 4 nystan Drops baby merino, 2 lila och 2 gröna.

På fredagen åkte vi hem eftersom jag skulle stå i köket på bingon på kvällen. Barnen spelade bingo tillsammans med farmor. I lördags var det pimpeltävling. E fick en fisk och vann barnklassen med den, hon fick 200:-, dessutom vann hon på en lott och då fick hon en liten eldningslåda, perfekt att grilla lite korv på. N fick också pris fast han inte fick nån fisk, han valde en keps. Jag fick också pris på min enda lilla abborre, jag valde två par varma strumpor.

Efter fisketävlingen åkte vi hem och vilade lite, sen grillade vi med familjen H-O på Sågbacken och efter det blev det lite dricka och spel hos dem nere vid sjön. 🙂 I går åkte vi allihop upp på Ålåssjön och pimplade, grillade och solade. Det var sista skoterturen för säsongen för nu är det inte mycket snö kvar och isarna börjar bli vattniga.

Idag är jag hemma med barnen, E är förkyld och har feber. Hon får stanna hemma i morgon också, då är N på skolan. Sen hoppas jag att hon är pigg tills på onsdag för då ska hela skolan iväg på Jamtli.

Idag skulle jag sticka ett par pulsvärmare med dödskallar på till N, men det går inte så bra. Först blev de alldeles för stora, sen blev de alldeles för små. Nu ger jag upp ett tag…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: