Händelserik vecka…

I tisdags följde jag med barnen till Duved och åkte slalom, hela skolan var iväg. Dotra har ju åkt förut, så hon åkte på. Sonen hade ju bara testat en gång förut och först ville han inte åka men de har en jättebra barnbacke där, så han testade i den. De har ett rullband istället för lift, kanske 10 m, som de bara ställer sig på. Eftersom sonen blev så arg på mig sist lät jag honom vara ifred där (fröken stod där och höll koll) och åkte med dottern i den lite större backen brevid. Efter en stund åkte jag och kikade på sonen och då åkte han till och med mellan portar! Då fick han också komma och åka i den lite större backen med knapplift.

Jag och dottern åkte även i de stora backarna, där man måste åka linbana upp. Varje gång jag sätter mig i de där korgarna undrar jag vad jag håller på med, det är jäkligt läskigt att sitta så högt upp! Men ändå gör jag om det…

När det var dags att åka hemåt tog jag mina 4 ungar (2 lånade) och drog ner till stan, mina nya glasögon hade kommit! Blev även en sväng in på en garnbutik där jag köpte två nystan Fabel, ett naturvitt och ett grått. Det är en ganska trist affär, har inte så roliga garner. Efter det blev det McD och sen hemfärd. Tror klockan var närmare 20 innan vi var hemma. En riktig heldag

Igår var jag ner till stan igen, på en friskvårdsföreläsning genom jobbet. Efter det for jag ut på Frösön till den bästa garnbutiken i stan och där blev det ett godisnystan inhandlat. När jag kom hem var det dags att träffa skolsköterskan för en sen 6-årskontroll av sonen (fyller 7 i maj). Han fick MVG på allt, min duktiga lilla kille.

På kvällen hade vi pysselträff hos grannen, mycket mysigt. Vi fikade, pratade, skrattade och stickade faktiskt en del! Idag ska jag och de två andra tjejerna från byn åka till Ström och handla lite, där finns det faktiskt också en butik som har garn, så vi ska kika in där.

På stickfronten då. Började ju med aprilsockorna men kom inte längre än till första diagrammet. Nu har jag fått hjälp (tack Maria) men jag har inte stickat mer på dem än. Däremot har jag stickat en hel del på sockan jag fick i sockbytet (ja, inte den sockan jag fick då, men den jag ska sticka själv ;-)). Väldigt lätt men roligt mönster! Har också fått en förfrågan från maken om jag vill sticka några sockor till fisketävlingen vi ska ha i byn efter påsk. I så fall blir det vanliga raggsockor, men jag tänkte kanske försöka mig på att sticka dem med Magic loop.

Nu är jag ledig i tre dagar, ska bli skönt. Idag blir det som sagt en sväng till Ström för shopping. I morgon blir det nog slalom i Almåsa och söndag blir mest troligt en lugn dag.

Annonser

One response to “Händelserik vecka…

  • Maria

    Ahh, sånt där godisnystan har jag också handlat. Stickade en Damson av det. Ett nystan räckte utan problem. Jag har fler liggande för jag är fullständigt kär i färgerna. Få se vad jag hittar på att göra av det, jag håller koll på vad du hittar på så kanske jag får lite tips och inspiration! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: