Ännu en helg…

Så har ännu en helg passerat. I fredagskväll tog vi det lugnt, tittade på tv, stickade och mös. Dotra sov över hos farmor, de hade spelat spel och tittat på tv.

Igår var det underbart väder, men jag var tvungen att vara inne och tvätta, usch vad tvättberget växer fort! På kvällen var vi bortbjudna på middag hos grannarna nere vid sjön. Vi åt tacos och drack gott. Mycket trevligt, sånt borde man göra oftare (eller hur Birgitta ;-)). Sonen slocknade och fick sova kvar, jag och maken och dotra var hemma runt 2,30.

I morse fick vi sova länge, vaknade vid 11 ungefär. Vi åt ”frunch” och sen for dotra ner till grannarna, jag tvättade några maskiner till. Vid middagstid hämtade vi barnen och for upp på Lillvattnet. Där blev det middag bestående av grillade mackor och korv. Konstigt att mackor och korv kan smaka bättre än en ”finmiddag” bara för att man äter ute!? 😉

Ikväll har jag stickat färdigt Fox faces, perfekt eftersom aprilmönstret nu har kommit! 😀 Ska fota sockorna i morgon när det är ljust.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: