Tråkig fredag

Idag har jag inte gjort mycket. Sov länge, åt frukost vid lunchtid, stickade lite, surfade lite, stickade lite till, surfade lite mer, sov en stund och nu då? Ska väl gå och göra en sen middag och sen blir det nog fredagsmys framför tv:n med barnen.

Har varit ovanligt lungt i internetvärlden också, inte många blogguppdateringar och inte heller på Facebook har det hänt mycket. Jag har ju gjort om min blogg lite, ni får gärna ge lite feedback. Om det ser bra ut med tre kolumner eller om det var bättre med två. Om nåt ser knasigt ut i er webbläsare, hamnar utanför eller så.

Funderar på om jag ska börja på marssockorna, trots att jag inte har stickat färdigt februarisockorna. Började på den andra häromdagen men upptäckte efter några varv att jag gjort fel, så då repade jag upp och sen har jag inte orkat ta tag i dem igen. Man ser ju inte direkt fram emot att sticka dem när mönstret innehåller så mycket fel… Nåja. Med min FLS går det framåt i alla fall, har börjat på fiskmåsmönstret nu, men varven är rätt sega. Men jag ska sticka färdigt denna kofta, det ska jag! Min första kofta i vuxenstorlek ever.

Ha en skön fredagskväll, det ska jag! I morgon blir det nog premiär i skidbacken med dotra, hon har tjatat sen första snön kom. 😉


One response to “Tråkig fredag

  • Cissi

    Tycker bloggen´blev bra. Du är så duktig att få till det snyggt!

    Här har vi också haft en tråkdag. Nova kräktes ju i går så vi har bara varit hemma & kryat på oss. Tyvärr är min ”kista” lite krasslig också…

    Ha en skön dag i morgon=) Hälsa familjen!

    Kram Cissi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: