Jag har fått en Award!

Jag har fått en award, eller två egentligen. 🙂 Tack Jessica och Anette!

Med awarden följer en lista på saker man ska göra:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju intressanta saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Sju intressanta saker om mig… Skrev ju 10 saker om mig själv i höstas då jag fick en liknande award, men jag ska försöka komma på sju saker, om de sen är intressanta får vi väl se.

  • Jag är en språkpolis av stora mått. Försöker hålla mig från att anmärka på saker, men ibland går det inte. Hatar speciellt då folk inte kan skilja på de/dem och kan reta mig något fruktansvärt på det. Blir också irriterad på slarvfel och undrar om folk inte läser igenom det de själva skrivit. Därför blir jag också väldigt irriterad på mig själv då jag slarvat och inte upptäckt det. 😉
  • Mina favoritband är Kent, Iron maiden och Metallica, men jag lyssnar på alla sorters musik. Har alltid radion på i bilen och sjunger gärna med då jag är ensam.
  • Trots att min pappa är allergisk har jag i princip alltid haft djur. Jag tror det började med ett par undulater jag fick när jag fyllde 5. När jag bodde hemma hade jag mest kaniner eftersom man kunde ha dem ute. Jag skaffade min första egna katt nåt år efter jag flyttat hemifrån och för närvarande bor det en hund, två katter, en dvärghamster och en sköldpadda hos oss.
  • Jag har varit förlovad tre gånger.
  • I höstas fick jag för första gången i mitt liv en fast anställning (har fortfarande provanställning, men räknar kallt med att jag ska klara den).
  • Jag älskar att köra bil och kör gärna fort. I jobbet försöker jag hålla mig till hastighetsbegränsningarna, men när jag kör privat går det ofta fort. Älskar också min lilla racerbil, en Peugeot 206.
  • Jag har tre familjer; min egna lilla med man och barn, min pappas med fru och tre syskon och mammas med sambo och två syskon. Jag saknar dem alla jämt och önskar att vi bodde närmare varandra.

Jag tänker göra som många andra och inte skicka denna vidare. Har sett den hos de flesta stickerskor vars bloggar jag följer och jag tycker att alla förtjänar den. Har man inte fått den av nån och vill ta med sig den härifrån får man gärna göra det. Lämna gärna en kommentar i så fall så jag kan läsa era svar. 🙂

Annonser

One response to “Jag har fått en Award!

  • Medea

    Ge inte upp! Den är såå fin. Jag stickade en i svart angora för ett eller två år sedan och den är superhärlig. Vill sticka en till nån gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: