Mätt och trött

Middagen blev väldigt god, grillad lax med steakhouse fries, bearnaise och vitlökssmör. Har gjort en rabarberpaj som vi ska njuta av lite senare. Efter maten tog vi en långpromenad runt byn, det var skönt men det är en mördarbacke på slutet så man är rätt mör när man kommer hem. Vi bor nästan högst i byn, med backar åt alla håll, så det spelar ingen roll vilket håll man går åt, man måste upp för en backe för att komma hem… Vädret var härligt i alla fall, det är inte supervarmt, men man fryser inte heller. 🙂

Har förresten fått en del gjort idag, har gjort ett litet växthus till mina grönsaksplantor (gurka och tomat). Tog en hylla med fyra hyllplan och skruvade bort de två mellersta, sen på med plast runt omkring och några träbitar så plasten inte flyger iväg, blev kanske lite trångt, men jag hoppas det funkar. Köpte förresten en till tomatplanta (kvisttomat) igår, men den får nog stå inne i fönstret. Köpte även två svartvinbärsbuskar till, med bara en blir det nog inte så mycket saft och gelé.

Pelargonerna jag köpte för ett tag sedan har börjat slå ut, den ena i alla fall, de andra har fått knoppar. Även hängfuchsian knoppar, förhoppningsvis är den full av blommor när vi kommer hem från Skåne. Måste bara påminna mannen om att vattna alla växter varje dag, speciellt grönsakerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: