Tandläkar- och frisördag

Idag åkte jag och barnen till stan, det var dags för tandläkaren. Ella skulle dra två tänder och Neo skulle laga en. De började med att lägga bedövning på Ella, det var jobbigt för henne för det gjorde ganska ont. Det förstår jag, man vet ju själv hur det känns. Medans bedövningen började verka så lagade de Neos hål, han var jätteduktig, låg och gapade så fint och sa ingenting. 🙂 Sen var det dags för Ella igen, det kändes fortfarande då tandläkaren ruckade på tänderna, så de fick lägga mer bedövning = mer tårar för lilla tjejen. 😦 När tandis testade att rucka igen så sa hon att det fortfarande kändes, men att vi skulle prova utan mer bedövning. Den första tanden lossnade lätt, men den andra satt bra. Tandläkaren vred till några gånger och drog och då kom den ut! Hon klagade lite under tiden, men det var ju fort gjort i alla fall. Det ser ut som att tanden bakom ändå kommer framför tänderna i underkäken, vilket är bra då hon förhoppningsvis slipper tandställning då.

Båda barnen var jätteduktiga, jag är så stolt över dem. Av tandläkaren fick de två grejor var för att de var så duktiga och båda valde två ringar var. Sen åkte vi på Willys och handlade och då fick de varsin grej ur en sån där automat, vilket de hade önskat som ”tröstpris” för tandläkarbesöket. Dottern fick även ett besök hos frisören, det var välbehövligt. Luggen hade blivit så lång och hängde i ögonen, nu är den kort, håret är kortare och uppklippt, så det blir lättare att kamma. Hon fick lite lockar samt svart och lila sprayfärg i håret, det var en mycket nöjd tjej när hon var färdig. 😀

Nyklippt och tandlösLockigt och färgat

Senare på kvällen åkte mamman också till frisören, även jag blev betydligt korthårigare. Klippte upp det rejält i nacken, samt att hela håret är uppklippt och urtunnat men det märks inte direkt, jag har rätt så tjockt hår. Nu är det bara lite ny färg som fattas, har inte färgat det sen förra sommaren!

Nyklippt mammaUppklippt bak, nu syns tatueringen också.


One response to “Tandläkar- och frisördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: